Professionele kitter Etten-Leur

Snel een kitter nodig?

Kitter Etten-Leur

Als u op zoek bent naar een kitter in Etten-Leur is Arluca Kitvoegafdichting hét bedrijf dat u zoekt. Wij zijn een specialistische kitter en verzorgen voegafdichtingen en andere kitwerken voor diverse opdrachtgevers. Elke dag kitten we in Noord-Brabant voor particulieren, woningbouw corporaties, aannemers en bedrijven.

Onze professionele kitter beschikt over de benodigde gereedschappen, materialen, productkennis en productervaring om al uw kitwerkzaamheden uit te voeren. 

Badkamer
Keuken
Toilet

Kitter voor nieuwbouw, herstelwerkzaamheden en renovatie

Voor kwalitatief goed kitwerk en voegafdichten heeft u een specialist nodig. Met 15 jaar ervaring zijn wij de regionale specialist en bent u zeker van kwaliteit. Wij bekijken van te voren de situatie en geven u dan uitgebreid advies. Kortom, voor al uw kitwerk zijn wij uw kitter!

Onze kitwerkzaamheden zijn ook brandwerend op te leveren indien u dit wenst. Als u hiervoor kiest, bent u verzekerd van optimale veiligheid. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw project hierdoor aan de wettelijke eisen voldoet.

  • Woningen

  • Appartementen

  • Kantoren

  • Bedrijfspanden

  • Restaurants

  • Zorginstellingen

Renovatie kitvoegen

Kit is erg belangrijk binnen uw woning voor verschillende redenen. Een van die redenen is dat het lekkages voorkomt in ruimtes zoals de badkamer of keuken.

Laat bij u de kit los? Neem dan direct contact op met onze kitters in Etten-Leur. Zo kunt u hopelijk mogelijke lekkages voor zijn.

Wij komen snel bij u om de situatie te bekijken. In overleg zullen wij bepalen welke werkzaamheden er nodig zijn. Ook overleggen wij dan of wij deze werkzaamheden allemaal zullen uitvoeren of dat u een onderdeel zelf wilt gaan doen. Dan kunnen wij u uiteraard van advies voorzien om de klus succesvol te kunnen afronden.

Diensten – wat en voor wie

We werken voor zowel particulieren en voor zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. 

Offerte aanvragen

Wilt u graag het kitten overlaten aan een professionele kitter?  Onze medewerkers geven u graag gedegen advies en een offerte op maat. Vul via onderstaand aanvraag formulier uw emailadres in en een korte omschrijving van de werkzaamheden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

  • U krijgt snel een reactie.

  • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

  • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Arluca Kitvoegafdichting BV
Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg
Nederland

013-5453982

VCA gecertificeerd

Vaker gestelde vragen

Hoe lang moet kit drogen?

Kit moet minimaal 24 uur drogen nadat het is aangebracht. Na 24 kunt u weer douchen. Laat de kit minimaal 72 uitharden voordat u het aanraakt. Pas na 2 weken mag u het reinigen. Afhankelijk van de dikte, heeft kit tijd nodig om echt hard te worden. Alleen zo houdt de kit zijn eigenschappen.

Makkelijk je aanvraag versturen

Je krijgt snel een prijsopgave voor de omschreven werkzaamheden.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Hoe werkt het?

5 jaar garantie op kitwerk
Deze website gebruikt cookies en een Google Analytics code voor gebruikers optimalisatie. Prima!