Kitter Zaltbommel

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Kitter Zaltbommel

Wanneer u op zoek bent naar een kitter voor een klus in Zaltbommel, dan zijn wij het juiste kitbedrijf.

Uw badkamer en keuken afkitten of het waterdicht maken van een appartementencomplex. Wij zijn als gespecialiseerd kitbedrijf zijn thuis in alle onderdelen van kitvoegafdichting.

Wij beschikken over vakkundige kitters. Daarnaast hebben zij alle benodigde gereedschappen en de juiste materialen om elke klus te klaren. Ook houden wij rekening met de situatie bij het uitzoeken van de juiste kit en bij het gebruik van de juiste technieken. Uiteraard na bespreking van uw wensen.

Badkamer
Keuken
Toilet

Specialist kitvoegafdichtingen in Noord-Brabant

Elke dag werken we in verspreid in Noord-Brabant. Met regelmaat zijn we dan ook in de regio van Zaltbommel. Heeft u advies nodig, of wilt u een controle uit laten voeren door onze kitter? Wij zijn snel ter plaatste.

Voor werkzaamheden als kitwerken en voeg afdichten heeft u een specialist nodig. Wij zijn hier dan ook zeker in gespecialiseerd. Wij bekijken van te voren de situatie en geven u dan uitgebreid advies. Kortom, voor al uw kitwerkzaamheden zijn wij uw kitter!

Tevens bieden we de mogelijkheid om al onze kitwerkzaamheden brandwerend op te leveren. Als u hiervoor kiest, bent u verzekerd van optimale veiligheid. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw project hierdoor aan de wettelijke eisen voldoet.

 • Woningen

 • Appartementen

 • Kantoren

 • Bedrijfspanden

 • Restaurants

 • Zorginstellingen

Voorkom lekkages

Kitvoegen zijn zeer belangrijke aspecten in uw keuken, badkamer of toilet. In ruimtes waar veel met water werkt is het belangrijk dat kit niet snel loslaat waardoor er lekkages ontstaan.

Laat bij u de kit los? Neem dan direct contact op met onze kitters in Zaltbommel. Wij komen dan de situatie bij u bekijken. In overleg zullen wij bepalen welke werkzaamheden er nodig zijn.

Ook overleggen wij dan of wij deze werkzaamheden allemaal zullen uitvoeren of dat u een onderdeel zelf wilt gaan doen. Onze kitter geeft u advies om de klus succesvol te kunnen afronden.

We werken voor zowel particulieren en zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Offerte aanvragen

Wilt u graag het kitten overlaten aan een professionele kitter?  Onze medewerkers geven u graag gedegen advies en een offerte op maat. Vul via onderstaand aanvraag formulier uw emailadres in en een korte omschrijving van de werkzaamheden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Arluca Kitvoegafdichting BV
Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg
Nederland

013-5453982

VCA gecertificeerd

Vaker gestelde vragen

Hoe lang moet kit drogen?

Kit moet minimaal 24 uur drogen nadat het is aangebracht. Na 24 kunt u weer douchen. Laat de kit minimaal 72 uitharden voordat u het aanraakt. Pas na 2 weken mag u het reinigen. Afhankelijk van de dikte, heeft kit tijd nodig om echt hard te worden. Alleen zo houdt de kit zijn eigenschappen.

Makkelijk je aanvraag versturen

Je krijgt snel een prijsopgave voor de omschreven werkzaamheden.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Hoe werkt het?

5 jaar garantie op kitwerk
Deze website gebruikt cookies en een Google Analytics code voor gebruikers optimalisatie. Prima!