Kitter Waalwijk

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Kitter Waalwijk

Zoekt u een kitter in Waalwijk. De medewerkers van ons kitbedrijf werken dagelijks verspreid over Noord-Brabant. Elke dag is er een kitter in de regio Waalwijk en omstreken.

Zijn uw kitvoegen bijvoorbeeld niet meer in een goede staat? Laat deze dan controleren door onze kitter Waalwijk. Onze kitters zijn gespecialiseerd in diverse soorten kitvoegen. Het kan gaan om kitvoegen van een nieuwbouw of renovatie project, bij ons bent u altijd verzekerd van perfectie en hoogwaardige kwaliteit waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven.

Onze werkzaamheden zijn zeer divers en lopen uiteen van voegafdichting van gevels en vloeren tot badkamers en zwembaden. Samen met u bepalen we vooraf welke diensten en producten het beste passen bij uw project.

Badkamer
Keuken
Toilet

Kitwerkzaamheden 

Vermoedt u dat uw kitvoegen aan onderhoud toe zijn, of zelfs vervangen moeten worden? Laat uw kitvoegen dan onder handen nemen door Arluca Kitvoegafdichting.

Wij controleren uw kitvoegen. We inspecteren op beschadiging, aantasting, schimmels, scheurvorming en de algehele staat van het onderhoud. Waar de kitvoegen niet meer naar behoren functioneren kunnen wij reparatie uitvoeren.

 • Woningen

 • Appartementen

 • Kantoren

 • Bedrijfspanden

 • Restaurants

 • Zorginstellingen

Voorkom lekkages!

Vaak vergeten mensen, of weten niet, dat kitvoegen slecht 3 à 4 jaar goed mee gaan. Na deze tijd is er een grote kans dat de voegen los zullen laten. Het loslaten van kitvoegen kan nare gevolgen hebben, zoals lekkages. Deze lekkages zullen pas echt zichtbaar worden wanneer er zich grote schade voordoet.

Het is zaak uw kitvoegen regelmatig te controleren op openingen en beschadigingen. Ons advies, laat dit door een professioneel kitter uitvoeren. Dagelijks werken we in de buurt van Waalwijk. We zijn snel ter plaatse wanneer u dat wenst. 

Offerte aanvragen

Wilt u graag het kitten overlaten aan een professionele kitter?  Onze medewerkers geven u graag gedegen advies en een offerte op maat. Vul via onderstaand aanvraag formulier uw emailadres in en een korte omschrijving van de werkzaamheden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Arluca Kitvoegafdichting BV
Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg
Nederland

013-5453982

VCA gecertificeerd

Vaker gestelde vragen

Hoe lang moet kit drogen?

Kit moet minimaal 24 uur drogen nadat het is aangebracht. Na 24 kunt u weer douchen. Laat de kit minimaal 72 uitharden voordat u het aanraakt. Pas na 2 weken mag u het reinigen. Afhankelijk van de dikte, heeft kit tijd nodig om echt hard te worden. Alleen zo houdt de kit zijn eigenschappen.

Makkelijk je aanvraag versturen

Je krijgt snel een prijsopgave voor de omschreven werkzaamheden.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Hoe werkt het?

5 jaar garantie op kitwerk
Deze website gebruikt cookies en een Google Analytics code voor gebruikers optimalisatie. Prima!