Kitter Tiel

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Kitter Tiel

Wanneer u op zoek bent naar een kitbedrijf dat u in alle diensten kan voorzien wat betreft kitten, bent u bij Arluca Kitvoegafdichting aan het juiste adres.

Zijn uw kitvoegen bijvoorbeeld niet meer in een goede staat? Laat deze dan controleren door een Kitter Tiel. Dagelijks werken wij in Noord-Brabant en een van onze kitters is altijd wel in de buurt van Tiel.

Arluca Kitvoegafdichting is gespecialiseerd in diverse soorten kitvoegen. Het kan gaan om kitvoegen van een nieuwbouw of renovatie project, bij ons bent u altijd verzekerd van perfectie en hoogwaardige kwaliteit waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven.

Badkamer
Keuken
Toilet

Mogelijkheden kitter Tiel

De voegen worden door constructieve werking veelal afgewerkt met elastisch blijvende kitvoegen. Naast deze elastische werking hebben onze kitvoegen ook een vochtwerende werking dat aansluit bij het type voeg.

Kitvoegen zijn er in allerlei soorten. Afhankelijk van uw eisen en de ruimte kan Arluca Kitvoegafdichting een goed advies geven over welke kitvoegen voor u geschikt zijn. Kitvoegen worden veelal gebruikt bij de afwerking van natte ruimten in gebouwen zoals in keukens, toiletten en badkamers. Maar ook voor zwembaden, scheuren in het stucwerk of het kitten van plinten.

 • Woningen

 • Appartementen

 • Kantoren

 • Bedrijfspanden

 • Restaurants

 • Zorginstellingen

Onderhouden of vervangen?

Vermoedt u dat uw kitnaden aan onderhoud toe zijn, of dat deze zelfs moeten worden vervangen? Laat uw kitnaden dan onder handen nemen door een kitter Tiel. Wij zullen uw kitvoegen inspecteren op beschadiging, aantasting, schimmels, scheurvorming en de algehele staat van het onderhoud. Waar de kitvoegen niet meer naar behoren functioneren kunnen wij reparatie uitvoeren.

Heeft u interesse in de diensten die onze kitter voor u kan uitvoeren? Wilt u meer informatie of misschien heeft u wel een vraag? Neem in al deze gevallen contact met ons op. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Wilt u graag het kitten overlaten aan een professionele kitter?  Onze medewerkers geven u graag gedegen advies en een offerte op maat. Vul via onderstaand aanvraag formulier uw emailadres in en een korte omschrijving van de werkzaamheden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Arluca Kitvoegafdichting BV
Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg
Nederland

013-5453982

VCA gecertificeerd

Vaker gestelde vragen

Hoe lang moet kit drogen?

Kit moet minimaal 24 uur drogen nadat het is aangebracht. Na 24 kunt u weer douchen. Laat de kit minimaal 72 uitharden voordat u het aanraakt. Pas na 2 weken mag u het reinigen. Afhankelijk van de dikte, heeft kit tijd nodig om echt hard te worden. Alleen zo houdt de kit zijn eigenschappen.

Makkelijk je aanvraag versturen

Je krijgt snel een prijsopgave voor de omschreven werkzaamheden.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Hoe werkt het?

5 jaar garantie op kitwerk
Deze website gebruikt cookies en een Google Analytics code voor gebruikers optimalisatie. Prima!