Kitter Raamsdonkveer

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Kitter Raamsdonkveer

Bent u op zoek naar een kitter in Raamdonksveer om uw kitwerkzaamheden uit te voeren? U kunt bij Arluca Kitvoegafdichting terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van kitten en voegafdichting.

Zijn uw kitvoegen bijvoorbeeld niet meer in een goede staat? Laat deze dan controleren door onze Kitter. Dagelijks werken wij en Noord-Brabant en zijn met regelmaat in de buurt van Raamdonksveer.

Arluca Kitvoegafdichting is gespecialiseerd in diverse soorten kitvoegen. Het kan gaan om kitvoegen van een nieuwbouw of renovatie project, bij ons bent u altijd verzekerd van perfectie en hoogwaardige kwaliteit waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven.

Complete dienstverlening voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Onze werkzaamheden zijn zeer divers en lopen uiteen van voegafdichting van gevels en vloeren tot badkamers, keukens en zwembaden. Samen met u bepalen we vooraf welke diensten en producten het beste bij uw wensen passen.

Badkamer
Keuken
Toilet

Dé kitter in Raamdonksveer

Wij bieden ook de mogelijkheid om al onze kitwerkzaamheden brandwerend op te leveren. Als u hiervoor kiest, bent u verzekerd van optimale veiligheid. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw project hierdoor aan de wettelijke eisen voldoet.

Voor werkzaamheden als kitwerken en voeg afdichten heeft u een specialist nodig. Wij zijn hier dan ook zeker in gespecialiseerd. Wij bekijken van te voren de situatie en geven u dan uitgebreid advies. Kortom, voor al uw kitwerkzaamheden zijn wij uw kitter!

 • Woningen

 • Appartementen

 • Kantoren

 • Bedrijfspanden

 • Restaurants

 • Zorginstellingen

Lekkages voorkomen met een kitter in Raamdonksveer

Complete dienstverlening voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Onze werkzaamheden zijn zeer divers en lopen uiteen van voegafdichting van gevels en vloeren tot badkamers en zwembaden. Samen met u bepalen we vooraf welke diensten en producten het beste bij uw wensen passen.

Lekkages voorkomen met een kitter in Raamdonksveer

Wat mensen vaak niet weten, of vergeten, is dat kitvoegen slecht 3 à 4 jaar goed mee gaan. Afhankelijk van de belasting gedurende deze periode. Na deze tijd is er een grote kans dat de voegen los zullen laten. Het loslaten van kitvoegen kan nare gevolgen hebben, zoals lekkages. Deze lekkages zullen pas echt zichtbaar worden wanneer er zich grote schade voordoet.

U kunt dus beter uw kitvoegen tijdig laten onderhouden door een kitter Raamdonksveer. Arluca Kitvoegafdichting is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en aanleggen van kitvoegen in natte ruimten zoals keukens, badkamers en toiletten.

Offerte aanvragen

Wilt u graag het kitten overlaten aan een professionele kitter?  Onze medewerkers geven u graag gedegen advies en een offerte op maat. Vul via onderstaand aanvraag formulier uw emailadres in en een korte omschrijving van de werkzaamheden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Arluca Kitvoegafdichting BV
Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg
Nederland

013-5453982

VCA gecertificeerd

Vaker gestelde vragen

Hoe lang moet kit drogen?

Kit moet minimaal 24 uur drogen nadat het is aangebracht. Na 24 kunt u weer douchen. Laat de kit minimaal 72 uitharden voordat u het aanraakt. Pas na 2 weken mag u het reinigen. Afhankelijk van de dikte, heeft kit tijd nodig om echt hard te worden. Alleen zo houdt de kit zijn eigenschappen.

Makkelijk je aanvraag versturen

Je krijgt snel een prijsopgave voor de omschreven werkzaamheden.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Hoe werkt het?

5 jaar garantie op kitwerk
Deze website gebruikt cookies en een Google Analytics code voor gebruikers optimalisatie. Prima!