Kitter Oosterhout

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Kitter Oosterhout

Zoekt u naar een kitter in Oosterhout voor kitwerkzaamheden in uw woning? U kunt bij Arluca Kitvoegafdichting terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van kitten.

Uw badkamer en/of keuken afkitten, of het waterdicht maken van een appartementencomplex. Wij zijn als kitter gespecialiseerd in alle onderdelen van kitten en voegafdichting.

U krijgt altijd vakkundige medewerkers. Zij hebben de benodigde gereedschappen en de juiste materialen om elke klus te klaren. Daarnaast houden wij rekening met de situatie bij het uitzoeken van de juiste kit en bij het gebruik van de juiste technieken.

Badkamer
Keuken
Toilet

De kitter in Oosterhout

Wij kunnen allerlei werkzaamheden op het gebied van kitten voor u uitvoeren. Wij zijn dagelijks in of rondom Oosterhout op een renovatie of  nieuwbouwproject. Daarom kunnen we snel bij u ter plaatse zijn voor kitwerken of voegen afdichten.

Wij bieden ook de mogelijkheid om al onze kitwerkzaamheden brandwerend op te leveren. Als u hiervoor kiest, bent u verzekerd van optimale veiligheid. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw project hierdoor aan de wettelijke eisen voldoet.

Voor werkzaamheden als kitwerken en voeg afdichten heeft u een specialist nodig. Wij zijn hier dan ook zeker in gespecialiseerd. Wij bekijken van te voren de situatie en geven u dan uitgebreid advies. Kortom, voor al uw kitwerkzaamheden zijn wij uw kitter!

 • Woningen

 • Appartementen

 • Kantoren

 • Bedrijfspanden

 • Restaurants

 • Zorginstellingen

Diensten van professioneel kitter

Arluca Kitvoegafdichting is een kitter die zijn diensten aanbied aan zowel particulieren als aan zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij werken dagelijks op nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en kitten ook brandwerend met gecertificeerde producten.

Lekkages voorkomen met een kitter in Oosterhout

Wat mensen vaak niet weten, of vergeten, is dat kitvoegen slecht 3 à 4 jaar goed mee gaan. Na deze tijd is er een grote kans dat de voegen los zullen laten. Het loslaten van kitvoegen kan nare gevolgen hebben, zoals lekkages.

Deze lekkages zullen pas echt zichtbaar worden wanneer er zich grote schade voordoet. U kunt dus beter uw kitvoegen tijdig laten nakijken en onderhouden door een kitter. Arluca Kitvoegafdichting is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en aanleggen van kitvoegen in natte ruimten zoals:

 • Keukens
 • Badkamers
 • Toiletten
 • Zwembaden

Offerte aanvragen

Wilt u graag het kitten overlaten aan een professionele kitter?  Onze medewerkers geven u graag gedegen advies en een offerte op maat. Vul via onderstaand aanvraag formulier uw emailadres in en een korte omschrijving van de werkzaamheden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Arluca Kitvoegafdichting BV
Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg
Nederland

013-5453982

VCA gecertificeerd

Vaker gestelde vragen

Hoe lang moet kit drogen?

Kit moet minimaal 24 uur drogen nadat het is aangebracht. Na 24 kunt u weer douchen. Laat de kit minimaal 72 uitharden voordat u het aanraakt. Pas na 2 weken mag u het reinigen. Afhankelijk van de dikte, heeft kit tijd nodig om echt hard te worden. Alleen zo houdt de kit zijn eigenschappen.

Makkelijk je aanvraag versturen

Je krijgt snel een prijsopgave voor de omschreven werkzaamheden.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Hoe werkt het?

5 jaar garantie op kitwerk
Deze website gebruikt cookies en een Google Analytics code voor gebruikers optimalisatie. Prima!