Kitter Oisterwijk

Snel een kitter nodig?

Kitter Oisterwijk

Moet uw badkamer of keuken gekit worden? Arluca Kitvoegafdichting kan alles voor u kitten in Oisterwijk. Arluca Kitvoegafdichting is een begrip in de omgeving van Tilburg als het gaat om kitten.

Door onze jarenlange ervaring met kitten bieden wij garantie voor kwalitatief hoogwaardig vakwerk. Met oog voor detail kiezen wij het kitwerk dat bij uw woning past. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van de meest professionele en betrouwbare materialen en technieken om te kitten.

Badkamer
Keuken
Toilet

Kitten van nieuwbouwprojecten in Oisterwijk

Om ellende en kosten te besparen aan uw nieuwbouw is goed kitten een vereiste. Door de juiste materialen en technieken te kiezen, kunt u jaren vooruit met het kitwerk. Bij ons bent u verzekerd van bescherming tegen schade, lekkages en loslatende kitnaden.

  • Woningen

  • Appartementen

  • Kantoren

  • Bedrijfspanden

  • Restaurants

  • Zorginstellingen

Renovatie kitvoegen

Ook voor het vervangen van uw bestaande kitvoegen kunt u ons inschakelen. Vooraf bekijken we de situatie en schatten de werkzaamheden in. Daarna bekijken we welke voegen verwijderd en vervangen moeten worden.

Wij gaan zeer precies te werk, zodat u uiteindelijk van een net resultaat kunt genieten. En dat u zeker bent dat u beschermd bent tegen lekkages. Onze ervaren medewerkers voeren alles professioneel uit.

Offerte aanvragen

Wilt u graag het kitten overlaten aan een professionele kitter?  Onze medewerkers geven u graag gedegen advies en een offerte op maat. Vul via onderstaand aanvraag formulier uw emailadres in en een korte omschrijving van de werkzaamheden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

  • U krijgt snel een reactie.

  • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

  • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Arluca Kitvoegafdichting BV
Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg
Nederland

013-5453982

VCA gecertificeerd

Vaker gestelde vragen

Hoe lang moet kit drogen?

Kit moet minimaal 24 uur drogen nadat het is aangebracht. Na 24 kunt u weer douchen. Laat de kit minimaal 72 uitharden voordat u het aanraakt. Pas na 2 weken mag u het reinigen. Afhankelijk van de dikte, heeft kit tijd nodig om echt hard te worden. Alleen zo houdt de kit zijn eigenschappen.

Makkelijk je aanvraag versturen

Je krijgt snel een prijsopgave voor de omschreven werkzaamheden.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Hoe werkt het?

5 jaar garantie op kitwerk
Deze website gebruikt cookies en een Google Analytics code voor gebruikers optimalisatie. Prima!