Kitter Oirschot

Snel een kitter nodig?

Bereken makkelijk een prijs voor het kitwerk in uw woning. De kosten voor het kitten zijn direct zichtbaar. Geheel vrijblijvend, snel en anoniem.

 • Direct een prijs zichtbaar

 • Anoniem en vrijblijvend een prijs berekenen

Kitwerk prijs berekenen

Door te klikken op de knop gaat u naar de pagina met de kitwerk prijzen calculator

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 3 reviews)

Kitter Oirschot

Arluca Kitvoegafdichting is dé kitter in Oirschot en omgeving. Wij kunnen u van dienst zijn bij een nieuwbouwproject, maar ook voor het vakkundig kitten en voegwerk aanbrengen. Of dit nu gaat om het kitten van een badkamer en keuken of het waterdicht maken van een groot appartementencomplex, voor Arluca Kitvoegafdichting is dit geen enkel probleem.

Wij zijn een specialistisch kitbedrijf en verzorgen voegafdichtingen voor diverse opdrachtgevers. Onze kitter beschikt over de benodigde gereedschappen, materialen, productkennis en productervaring om al uw kitwerkzaamheden uit te kunnen voeren. Als voegspecialist bieden wij onze klanten diverse toonaangevende diensten.

Badkamer
Keuken
Toilet

De kitter in Oirschot, voor nieuwbouw en renovaties

Onze projecten kunnen ook brandwerend opgeleverd worden. Zo kiest u voor optimale veiligheid en afwerking. En voldoet u aan de wettelijke eisen die eventueel aan uw project worden gesteld. 

Voegafdichtingen en kitwerken zijn specialistische werken. Dit is voor onze kitter geen enkel probleem. Wij analyseren vooraf de situatie ter plekke en geven u deskundig advies.

Op zoek naar een betrouwbaar, flexibel en vakkundig bedrijf voor al uw kitwerken? Dan bent u bij kitter Lucassen aan het beste adres.

 • Woningen
 • Appartementen
 • Kantoren
 • Bedrijfspanden
 • Restaurants
 • Zorginstellingen

Goede kitvoegen geven bescherming tegen vochtschade

Kitvoegen zijn zeer belangrijke aspecten in uw keuken, badkamer of toilet. In ruimtes waar veel met water werkt is het belangrijk dat kit niet snel loslaat waardoor er lekkages ontstaan.

Laat bij u de kit los? Neem dan direct contact op met onze kitter in Oirschot. Dagelijks zitten wij in de buurt. Wij komen dan de situatie bij u bekijken. In overleg zullen wij bepalen welke werkzaamheden er nodig zijn. Ook overleggen wij dan of wij deze werkzaamheden allemaal zullen uitvoeren of dat u een onderdeel zelf wilt gaan doen. Dan kunnen wij u uiteraard van advies voorzien om de klus succesvol te kunnen afronden.

Arluca Kitvoegafdichting is een kitbedrijf die zijn diensten aanbied aan zowel particulieren als aan zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Offerte aanvragen

Wilt u graag het kitten overlaten aan een professionele kitter?  Onze medewerkers geven u graag gedegen advies en een offerte op maat. Vul via onderstaand aanvraag formulier uw emailadres in en een korte omschrijving van de werkzaamheden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Snel een kitter nodig?

Bereken makkelijk een prijs voor het kitwerk in uw woning. De kosten voor het kitten zijn direct zichtbaar. Geheel vrijblijvend, snel en anoniem.

 • Direct een prijs zichtbaar

 • Anoniem en vrijblijvend een prijs berekenen

Kitwerk prijs berekenen

Door te klikken op de knop gaat u naar de pagina met de kitwerk prijzen calculator

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 3 reviews)

Arluca Kitvoegafdichting BV Jules Verneweg 13 5015 BD Tilburg Nederland

013-5453982

VCA gecertificeerd

Vaker gestelde vragen

Vuilresten verwijderen van kitnaden

Kitnaden schoonmaken in badkamer, keuken en toilet

Kitvoegen schoonmaken met een zachte spons of borstel

Na gebruik van de douche maak je de voegen schoon door met lauw water de voegen af te spoelen. Zo blijven er geen zeep en vuilresten achter op de kitvoegen.

Daarna droog je de voegen af met een handdoek. Zorg tevens voor ventilatie na het douchen, zodat het achtergebleven vocht op de voegen sneller verdampt. Ventileren doe je door de deur of een raam open te zetten. Wanneer mogelijk zet je de mechanische ventilatie aan.

Ben zuinig op de kitnaden

Verwijder vuilaanslag nooit met vettige reinigingsmiddelen zoals zeep. Daardoor ontstaat er een kleverige ondergrond waarop andere vuilresten en bacteriën kunnen achterblijven.

Voorkom reiniging met een hard materiaal zoals een bezem of harde borstel. Tevens is reinigen met een hogedrukspuit niet aan te raden. Dit kan de oppervlakte van de kitnaden beschadigen en vermindert de schimmelwerende werking van de kit.

Aggresieve reinigingsmiddelen zoals bleekwater en andere schoonmaakmiddelen met chloor of natriumhypochloriet tasten het anti-schimmelpreparaat (fungicide) aan. Daardoor verliest het zijn schimmelwerende eigenschappen.

Disclamer:

Ondanks dat je schimmelwerende kit gebruikt is het nooit volledig uit te sluiten dat de naden gaan schimmelen op termijn. Door de onderhoudsinstructies te volgen blijft de schimmelwerende werking wel langer behouden.

Onderhoud kitvoegen badkamer

Kitvoegen onderhouden in de badkamer

Voorkom schimmelvorming en lekkages

Na gebruik van de douche spoel je de voegen schoon door met lauw water. Zeep en vuilresten krijgen zo geen kans om en je houdt je voegen schoon.

Daarna droog je de voegen af met een handdoek. Zorg tevens voor ventilatie na het douchen. Hett achtergebleven vocht op de voegen verdampt zo sneller. Open een raam of deur om te ventileren. Wanneer mogelijk zet je de mechanische ventilatie aan.

Schimmelwerende sanitairkit behoud met goed onderhoud langer zijn schimmelwerende werking.

Lees hier waarom je in de badkamer schimmelwerende kit gebruikt

Welke kit gebruiken voor badkamer of douche

Welke kit voor badkamer of douche

Gebruik schimmelwerende siliconenkit voor natte ruimtes

Voor het kitten van voegen in de douche, toilet, keuken en andere natte ruimtes gebruik je sanitairkit. Dit is siliconenkit met een schimmelwerende werking.

Voegen in natte ruimtes worden zwaarder belast met vuil en bacteriën en daardoor gevoeliger voor schimmelvorming.

Tip!

Na gebruik van de douche spoel je de voegen schoon  met lauw water. Zo voorkom je dat zeep en vuilresten achterblijven op de kitvoegen.

Daarna droog je de voegen af met een handdoek. Zorg tevens voor ventilatie na het douchen, zodat het achtergebleven vocht op de voegen sneller verdampt. Ventileer de ruimte, dat doe je door de deur of een raam open te zetten. Wanneer mogelijk zet je de mechanische ventilatie aan.

Op deze manier houdt de schimmelwerende sanitairkit langer zijn schimmelwerende werking.

Disclamer:

Ondanks dat je schimmelwerende kit gebruikt, is het nooit volledig uit te sluiten dat de naden gaan schimmelen. Door de onderhoudsinstructies te volgen blijft de schimmelwerende werking wel langer behouden.

Prijzen kitwerk vervangen badkamer

Wat kost het om een badkamer te kitten?

De prijzen voor het aanbrengen van kitwerk variëren. Het is afhankelijk van het aantal meters, type ruimte. En is het nieuw tegelwerk, of moeten we het kitwerk vervangen. Daarnaast is het afhankelijk van de afstand. Om een lang verhaal kort te maken, lastig om je zo een concrete prijs aan te bieden die past bij hetgeen je nodig hebt. Vraag daarom een een vrijblijvende offerte aan, het is gratis.

Gemiddelde prijzen kitwerk

De gemiddelde prijzen zijn vanaf  € 120,- tot  € 450,- incl. btw en garantie.

Het kitwerk wordt dan uitgevoerd door een professioneel vakman. Tevens hebben wij de juiste materialen en kleuren op voorraad.

We maken graag een vrijblijvende offerte op maat. Het is gratis en echt vrijblijvend. Vraag hier een offerte aan.

Offerte aanvragen
Hoe lang moet kit drogen?

Wat is de droogtijd voor kit

Droogtijd van kit voordat je kan douchen

Kit moet minimaal 24 uur drogen nadat het is aangebracht. Tenminste, na 24 uur kunt u weer douchen. Maar pas op. Laat de kit minimaal 72 uur uitharden voordat u het aanraakt en reinigt. Pas na 2 weken mag u het grondig reinigen.

De droogtijd van de siliconen kit is afhankelijk van de voegdikte. Het volledig uitharden van de kit is belangrijk, want alleen zo houdt de kit zijn afdichtende eigenschappen en gaat hij lang mee.

Hoe onderhoud je de kitvoegen

Kitwerk laten uitvoeren (prijs berekenen)

Makkelijk een prijs berekenen

Bereken makkelijk een prijs voor het kitwerk in uw woning. De kosten voor het kitten zijn direct zichtbaar. Geheel vrijblijvend, snel en anoniem.

 • Direct een prijs zichtbaar

 • Anoniem en vrijblijvend een prijs berekenen

Kitwerk prijs berekenen

Door te klikken op de knop gaat u naar de pagina met de kitwerk prijzen calculator

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 3 reviews)

Hoe werkt het?

5 jaar garantie op kitwerk
Go to Top