Kitter Oirschot

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Kitter Oirschot

Arluca Kitvoegafdichting is dé kitter in Oirschot en omgeving. Wij kunnen u van dienst zijn bij een nieuwbouwproject, maar ook voor het vakkundig kitten en voegwerk aanbrengen. Of dit nu gaat om het kitten van een badkamer en keuken of het waterdicht maken van een groot appartementencomplex, voor Arluca Kitvoegafdichting is dit geen enkel probleem.

Wij zijn een specialistisch kitbedrijf en verzorgen voegafdichtingen voor diverse opdrachtgevers. Onze kitter beschikt over de benodigde gereedschappen, materialen, productkennis en productervaring om al uw kitwerkzaamheden uit te kunnen voeren. Als voegspecialist bieden wij onze klanten diverse toonaangevende diensten.

Badkamer
Keuken
Toilet

De kitter in Oirschot, voor nieuwbouw en renovaties

Onze projecten kunnen ook brandwerend opgeleverd worden. Zo kiest u voor optimale veiligheid en afwerking. En voldoet u aan de wettelijke eisen die eventueel aan uw project worden gesteld. 

Voegafdichtingen en kitwerken zijn specialistische werken. Dit is voor onze kitter geen enkel probleem. Wij analyseren vooraf de situatie ter plekke en geven u deskundig advies.

Op zoek naar een betrouwbaar, flexibel en vakkundig bedrijf voor al uw kitwerken? Dan bent u bij kitter Lucassen aan het beste adres.

 • Woningen

 • Appartementen

 • Kantoren

 • Bedrijfspanden

 • Restaurants

 • Zorginstellingen

Goede kitvoegen geven bescherming tegen vochtschade

Kitvoegen zijn zeer belangrijke aspecten in uw keuken, badkamer of toilet. In ruimtes waar veel met water werkt is het belangrijk dat kit niet snel loslaat waardoor er lekkages ontstaan.

Laat bij u de kit los? Neem dan direct contact op met onze kitter in Oirschot. Dagelijks zitten wij in de buurt. Wij komen dan de situatie bij u bekijken. In overleg zullen wij bepalen welke werkzaamheden er nodig zijn. Ook overleggen wij dan of wij deze werkzaamheden allemaal zullen uitvoeren of dat u een onderdeel zelf wilt gaan doen. Dan kunnen wij u uiteraard van advies voorzien om de klus succesvol te kunnen afronden.

Arluca Kitvoegafdichting is een kitbedrijf die zijn diensten aanbied aan zowel particulieren als aan zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Offerte aanvragen

Wilt u graag het kitten overlaten aan een professionele kitter?  Onze medewerkers geven u graag gedegen advies en een offerte op maat. Vul via onderstaand aanvraag formulier uw emailadres in en een korte omschrijving van de werkzaamheden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Arluca Kitvoegafdichting BV
Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg
Nederland

013-5453982

VCA gecertificeerd

Vaker gestelde vragen

Hoe lang moet kit drogen?

Kit moet minimaal 24 uur drogen nadat het is aangebracht. Na 24 kunt u weer douchen. Laat de kit minimaal 72 uitharden voordat u het aanraakt. Pas na 2 weken mag u het reinigen. Afhankelijk van de dikte, heeft kit tijd nodig om echt hard te worden. Alleen zo houdt de kit zijn eigenschappen.

Makkelijk je aanvraag versturen

Je krijgt snel een prijsopgave voor de omschreven werkzaamheden.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Hoe werkt het?

5 jaar garantie op kitwerk
Deze website gebruikt cookies en een Google Analytics code voor gebruikers optimalisatie. Prima!