Kitter Gorinchem

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Kitten Gorinchem

Heeft u een kitter in Gorinchem nodig voor een nieuwbouw traject? Zoekt u een vakkundige kitter in Gorinchem voor het uitvoeren van uw voegwerken tijdens de renovatie van uw badkamer? Of dit nu gaat om het kitten van een badkamer en keuken of het waterdicht maken van een groot appartementencomplex, voor Arluca Kitvoegafdichting is dit geen enkel probleem.

Als specialistisch kitter en verzorgen we voegafdichtingen voor diverse opdrachtgevers. Onze kitters beschikken over de benodigde gereedschappen, materialen, productkennis en productervaring om al uw kitwerkzaamheden uit te kunnen voeren. Als voegspecialist bieden wij onze klanten diverse toonaangevende diensten.

Badkamer
Keuken
Toilet

Diensten

Arluca Kitvoegafdichting is een kitter die zijn diensten aanbied aan zowel particulieren als aan zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Voor al uw: Nieuwbouw, Renovatie en Brandwerende kitwerkzaamheden

Kitter Gorinchem, voor nieuwbouw en renovatie

Al onze projecten zijn ook brandwerend op te leveren. Zo kiest u voor optimale veiligheid en afwerking. En voldoet u aan de wettelijke eisen die eventueel aan uw project worden gesteld. 

Voegafdichtingen en kitwerken zijn specialistische werken. Dit is voor onze kitter geen enkel probleem. Wij analyseren vooraf de situatie ter plekke en geven u deskundig advies. Op zoek naar een betrouwbaar, flexibel en vakkundig bedrijf voor al uw kitwerken? Dan bent u bij kitter Arluca Kitvoegafdichting aan het beste adres.

 • Woningen

 • Appartementen

 • Kantoren

 • Bedrijfspanden

 • Restaurants

 • Zorginstellingen

Renovatie kitvoegen

Een kitvoeg is zeer belangrijk binnen het toilet, badkamer en keuken in uw woning. In deze natte ruimten kan het loslaten van kit lekkage veroorzaken. Heeft last van kitvoegen die loslaten? Schakel dan onze kitter in.

Onze kitter geeft advies over het onderhouden van uw kitvoegen. Daarnaast kunnen wij oude kitvoegen verwijderen en nieuwe plaatsen. Mocht u zelf de kit willen vervangen, dan kunnen we u vakkundig advies geven.

Offerte aanvragen

Wilt u graag het kitten overlaten aan een professionele kitter?  Onze medewerkers geven u graag gedegen advies en een offerte op maat. Vul via onderstaand aanvraag formulier uw emailadres in en een korte omschrijving van de werkzaamheden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Arluca Kitvoegafdichting BV
Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg
Nederland

013-5453982

VCA gecertificeerd

Vaker gestelde vragen

Hoe lang moet kit drogen?

Kit moet minimaal 24 uur drogen nadat het is aangebracht. Na 24 kunt u weer douchen. Laat de kit minimaal 72 uitharden voordat u het aanraakt. Pas na 2 weken mag u het reinigen. Afhankelijk van de dikte, heeft kit tijd nodig om echt hard te worden. Alleen zo houdt de kit zijn eigenschappen.

Makkelijk je aanvraag versturen

Je krijgt snel een prijsopgave voor de omschreven werkzaamheden.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Hoe werkt het?

5 jaar garantie op kitwerk
Deze website gebruikt cookies en een Google Analytics code voor gebruikers optimalisatie. Prima!