Kitter Geldermalsen

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Kitter Geldermalsen

Bent u op zoek naar en kitter in Geldermalsen voor een (nieuwbouw)project? U kunt bij Arluca Kitvoegafdichting terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van kitten. Wij kunnen uw badkamer en keuken afkitten of het waterdicht maken van een appartementencomplex.

Wij zijn als kitter gespecialiseerd in alle onderdelen van kitten. Wij beschikken over vakkundige medewerkers, de benodigde gereedschappen en de juiste materialen om elke klus te klaren. Daarnaast houden wij rekening met de situatie bij het uitzoeken van de juiste kit en bij het gebruik van de juiste technieken.

Badkamer
Keuken
Toilet

Kitter te Geldermalsen voor nieuwbouw en renovatie

Wij bieden ook de mogelijkheid om al onze kitwerkzaamheden brandwerend op te leveren. Als u hiervoor kiest, bent u verzekerd van optimale veiligheid. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw project hierdoor aan de wettelijke eisen voldoet.

Voor werkzaamheden als kitten en voeg afdichten heeft u een specialist nodig. Wij zijn hier dan ook zeker in gespecialiseerd. Wij bekijken van te voren de situatie en geven u dan uitgebreid advies. Kortom, voor al uw kitwerkzaamheden zijn wij uw kitter!

 • Woningen

 • Appartementen

 • Kantoren

 • Bedrijfspanden

 • Restaurants

 • Zorginstellingen

Kitvoegen

Kit is erg belangrijk binnen uw woning voor verschillende redenen. Een van die redenen is dat het lekkages voorkomt in ruimtes zoals de badkamer of keuken. Laat bij u de kit los ? Neem dan direct contact op met onze kitters in Geldermalsen.

Zo kunt u hopelijk mogelijke lekkages voor zijn. Wij komen dan de situatie bij u bekijken. In overleg zullen wij bepalen welke werkzaamheden er nodig zijn. Ook overleggen wij dan of wij deze werkzaamheden allemaal zullen uitvoeren of dat u een onderdeel zelf wilt gaan doen. Dan kunnen wij u uiteraard van advies voorzien om de klus succesvol te kunnen afronden.

Offerte aanvragen

Wilt u graag het kitten overlaten aan een professionele kitter?  Onze medewerkers geven u graag gedegen advies en een offerte op maat. Vul via onderstaand aanvraag formulier uw emailadres in en een korte omschrijving van de werkzaamheden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Snel een kitter nodig?

Vraag een prijsopgave aan, het is geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen voor u.

 • U krijgt snel een reactie.

 • U vraagt vrijblijvend aan, geen verplichtingen voor u.

 • We werken netjes en snel.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Arluca Kitvoegafdichting BV
Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg
Nederland

013-5453982

VCA gecertificeerd

Vaker gestelde vragen

Hoe lang moet kit drogen?

Kit moet minimaal 24 uur drogen nadat het is aangebracht. Na 24 kunt u weer douchen. Laat de kit minimaal 72 uitharden voordat u het aanraakt. Pas na 2 weken mag u het reinigen. Afhankelijk van de dikte, heeft kit tijd nodig om echt hard te worden. Alleen zo houdt de kit zijn eigenschappen.

Makkelijk je aanvraag versturen

Je krijgt snel een prijsopgave voor de omschreven werkzaamheden.

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)

Hoe werkt het?

5 jaar garantie op kitwerk
Deze website gebruikt cookies en een Google Analytics code voor gebruikers optimalisatie. Prima!